Blackjack tips

spin-palace-blackjackHet spelen van blackjack is niet alleen heel erg leuk maar het kan je ook nog eens veel geld gaan opleveren als je in het online casino gaat spelen. Misschien ben je nog niet zo’n ervaren speler en dan kun je altijd wel een aantal blackjack tips gebruiken. Wij geven je deze graag in dit artikel en je zult merken als je deze ter harte neemt dan je dan een grotere kans hebt om een mooie winst te gaan behalen.

Gebruik een vaste strategie voor een langere periode

Het is verstandig een vaste strategie voor een langere periode te gaan gebruiken. Wanneer je een aantal tips gebruikt die hieronder staan weergegeven dan spreek je voor jezelf een vast aantal potjes af waarmee je dit gaat proberen. Wil je iets anders proberen dan doe je dit ook weer voor een vast aantal potjes en dan zie je al snel met welke strategie jij je het prettigste zult gaan voelen.

Ga nooit passen bij elf of lager

De eerste tip die wij je willen geven is dat je nooit moet gaan passen bij elf of lager. Wanneer je dit aantal punten hebt kun je namelijk nooit doodgaan en kun je zonder risico nog een kaart aan de croupier vragen.

Kies nooit voor een verzekering

Wanneer de croupier bij de eerste kaart een aas heeft dan kun je een verzekering nemen om zo geen verlies te lijden als deze dan eenentwintig haalt. Er zijn verschillende berekeningen en statistieken beschikbaar die laten zien dat deze kans erg klein is. Heeft de croupier wel blackjack dan heb je een keer pech maar je zal merken dat dit in de meeste gevallen niet zo zal zijn.

Blackjack tipsKies altijd voor splitsen bij twee azen

Wanneer je twee azen hebt dan is het altijd raadzaam om te gaan splitsen. Je hebt dan statistisch de meeste kans om te gaan winnen.

Splits nooit als je twee tienen hebt

Wanneer je twee tienen hebt dan is het niet verstandig om dan te gaan splitsen. Je hebt dan een totaal puntenaantal van twintig en de kans dat de croupier hier overheen gaat komen is minimaal. Met twee tienen heb je dan ook een zeer grote winkans en dan is het niet verstandig om deze winkans te gaan verkleinen door deze te gaan splitsen in twee spellen.

Hou je aan je strategie en probeer verliezen nooit koste wat kost terug te winnen

Strartegie blackjackZoals we al aangaven is het zeer verstandig je aan de gekozen strategie te houden voordat je live blackjack gaat spelen. Doe dit voor een vast aantal potjes en zie dat wat het resultaat is geweest. Sta je nu op verlies ga dan niet langer doorspelen om je verliezen weer goed te maken. Ga rustig analyseren en kies eens een andere strategie. Wanneer je alleen maar gefixeerd bent op het terugwinnen van je verliezen dan ga je fouten maken en dat zorgt er alleen maar voor dat je meer verlies gaat lijden.

We hopen dat je met deze blackjack tips goede resultaten zult gaan boeken en dat je hier ook veel plezier mee zult hebben. Blackjack is een leuk spel om te spelen en als je dan ook nog eens een zeer fraaie winst weet te behalen dan wordt het alleen maar leuker om te gaan spelen.